Begeleiers Otterclub

Otterclub

 

 Voor het seizoen 2022 is er geen Otterclub gepland 

Ben je 5of 6, dol op water en zit je al op zwemles of heb je al je zwemdiploma?

Ben je welkom bij de Otterclub! Ravotten op en in het water. De watersportvereniging biedt voor de jongste jeugd een bijzonder gevarieerd, wekelijks wisselend, watersportprogramma.

In samenwerking met andere watersportverenigingen/surf – en supscholen laten wij kids van 5 en 6 breed kennismaken met de watersport.

Iedere week een ander thema. Met als rode draad: zeilen in een optimist.
Wekelijks gaan de “Otters” onder begeleiding van onze ervaren instructeur aangevuld met en 2 of 3 junior instructeurs het water op gaat. 1 op 1 instructie – van een ervaren optimist zeiler (met z’n 2en in een bootje) de eerste kneepjes van het zeilen leren.

Het Otterprogramma omvat onder meer: Optimist zeilen, suppen, GPS schat zoeken, watersurvival, meezeilen op een snelle zwaardboot, catamaran, surfen, heel veel waterspelletjes. Het programma is modulair, wekelijks een ander thema.
Onze instructeurs leggen iedere week de Otter activiteiten vast met een action cam. De beelden worden gedeeld op Facebook.

Groepsgrootte 8 – 10 Otters (begeleiding 1-2 instructeur + 2-4 assistent instructeurs)

Data en tijden                                                                                                                            Zaterdagmiddag 13. – 15.00 uur                                                                                                              Kosten € 150 voor het hele seizoen (ca 12x)

Liever een paar keer, dan een heel seizoen : Het programma is modulair, iedere week een ander thema waardoor losse deelname tot de mogelijkheden behoort.
Kosten € 15 € per zaterdag. Losse deelname op basis van beschikbaarheid.

Meer informatie neem contact op met het aanspreekpunt voor de Otterclub  Siem Sijs 06-37404090  of mail met siem-sijs@hotmail.com

:Wij 

Praktische informatie

Brengen / parkeren


Om de Vereniging te bereiken moet u het terrein van Leisureland oprijden. Vanaf 09:00u zit er iemand aan de poort en moet er betaald worden voor parkeren, hier ontkomen wij niet aan.

U kunt de auto ook even in de berm, vóór de slagboom, parkeren en het laatste stukje even lopen. Wel eigen risico. Parkeren in de berm mag officieel niet.

Liever niet in discussie gaan met de “poortwachter”.

Locatie
Hoge Bijsselsepad 2b (naast camping Polsmaten)
8071 SN  Nunspeet

Correspondentie
Postbus 58
8070 AB  Nunspeet
wvinfo@gmail.com

Kleding
Wetsuits en zwemvesten zijn inclusief.
Zelf verzorgen en verplicht zijn wel waterschoentjes: noodzakelijk i.v.m. uitglijden in de Optimist tevens als bescherming tegen scherpen dingen op de bodem.

Veiligheid
Op het water is het dragen van een zwemvest verplicht. Dat wordt verzorgd door de zeilvereniging. Op het Veluwemeer kun je bijna overal staan, zeker daar waar de Otters komen.

Eten en drinken
De vereniging zorgt voor water / limonade, evt. ijsje of kleine versnapering.

Contact tijdens Otterdagen of nu nog vragen?!
Theo Sijs 06 1148 1349 / trainingscoördinator staat in contact met de trainers / begeleiders.