Watersportvereniging

Veluwemeer

Vaste aktiviteiten

Vrijdag

Zaterdag

17.30-20.00 uur Optimisten 1 en 2

9.30-12.00 Optimisten beginners

9.30-12.00 Zwaardboot

12.30-14.30 Otterclub

Beste zeilers, ouders en sympathisanten,
 
Hierbij onze nieuwsbrief augustus. Ik hoop dat jullie net zoveel plezier beleven aan de inhoud als onze zeilers, trainers en vrijwilligers aan het seizoen tot nu toe!
 Ik wil er graag een paar punten uitlichten:
1. Er zijn verschillende vragen van ouders van nieuwe leden naar de mogelijkheid van zeilles voor volwassenen. Theo Sijs is de belangstelling hiervoor aan het inventariseren. Iedereen die hierin geïnteresseerd is wordt verzocht zich te melden bij Theo. Contactgegevens staan in de nieuwsbrief.
2. Zaterdag 21 september wordt er weer een Q-cup wedstrijd georganiseerd, nu in Nijkerk. We willen hier als vereniging graag naar toe. Geïnteresseerde Optimist zeilers graag melden bij Theo of Siem.
3. Woensdag 28 augustus wordt de Veluwemeer Regatta geroeid in de 4+ stuurman Anton Bom. Dit is een evenement van de Roeivereniging en de Lions Club, maar roeiers van onze vereniging die ook mee willen doen zijn van harte welkom. Het zou leuk zijn als we een team (5 roeiers) van de WVV zouden kunnen samenstellen! Belangstellenden graag melden bij mij.
4. Vrijdag 27 september wordt onze nieuwe steiger “officieel” in gebruik genomen. Bij die gelegenheid wordt de steiger tevens “Henk Snitselaar Steiger” gedoopt. In de nieuwsbrief lees je waarom. Aansluitend biedt de familie Snitselaar ons allemaal een BBQ aan. Die uitnodiging geldt voor al onze leden, jeugdleden en ouders, oud-leden en sympathisanten. Het zou heel fijn zijn als velen van jullie hierbij kunnen zijn. Het is een heel bijzondere gelegenheid en bovendien een mooi moment om met andere leden kennis te maken.

Tot binnenkort!

Nieuwsbrief augustus 2019

Jurrian te Gussinklo Ohmann
Voorzitter
Watersport Vereniging Veluwemeer
www.wvveluwemeer.nl
wvvinfo@gmail.com
Sluit Menu